male:
2am
jo kwon im seul ong jung jin woon lee chang min
2pm
nichkhun kim min jun lee jun ho ok taec yeon jang woo young hwang chan sung
bangtang boys
kim tae hyung (v) jeon jeong guk (jung kook) kim seok jin (jin) jung ho seok (j-hope) kim nam joon (rap monster) park ji min (jimin) min yoon gi (suga)
b.a.p
bang yong guk kim him chan jung dae hyun yoo young jae moon jong up choi joon hong (zelo)
b2st
yoon doo joon jang hyun seung yong jun hyung yang yo seob lee ki kwang son dong woon
big bang
kwon ji yong (g-dragon) dong young bae (tae yang) choi seung hyun (top) kang dae sung lee seung hyun (seung ri)
block b
woo ji ho (zico) ahn jae hyo lee tae il lee min hyuk (b-bomb) kim yoo kwon (u-kwon) pyo ji hoon (p.o) park kyung
btob
lee min hyuk shin dong geun (peniel) seo eun kwang jung il hoon lee chang seob yook sung jae lim hyun sik
c-clown
yoo barom (rome) kim taemin (si woo) kim hyunil (ray) kang jun lee minwoo (t.k) lee jaejoon (maru)
c.n.blue
jung yong hwa lee jong hyun kang min hyuk lee jung shin
dbsk
shim chang min (max) jung yun ho (u-know)
exo
kim min seok (xiu min) lu han wu yi fan (kris) zhang yi xing (lay) kim joon myun (suho) byun baek hyun kim jong dae (chen) park chan yeol do kyung soo (d.o.) kim jong in (kai) huang zi tao (tao) oh se hun
history
song kyung il na do kyun kim si hyoung kim jae ho jang yi jeong
infinite
kim sung gyu jang dong woo nam woo hyun lee ho won (ho ya) lee sung yeol kim myung soo (l) lee sung jong
jyj
kim jae joong (hero) park yoo chun (micky) kim jun su (xiah)
mblaq
yang seung ho jung byung hee (g.o.) lee chang seon (joon) park sang hyun (thunder) bang cheol yong (mir)
nu'est
kim jong hyun (jr) hwang min hyun kwak aaron choi min ki (ren) kang dong ho (baek ho)
shinee
lee jin ki (onew) kim jong hyun (bling) kim ki bum (key) choi min ho lee tae min
super junior
park jung su (lee teuk) kim hee chul kim jong woon (ye sung) kim young woon (kang in) shin dong hee lee sung min lee hyuk jae (eun hyuk) lee dong hae choi si won kim ryeo wook kim ki bum cho kyu hyun ju myeok (zhou mi) henry lau
tasty
jung dae ryong (big dragon) jung so ryong (little dragon)
teen top
bang min su (c.a.p.) lee chan hee (chun ji) lee byung hun (l.joe) ahn daniel (niel) yoo chang hyun (ricky) choi jong hyun (chang jo)
topp dogg
park sehyuk kim taeyang jin hyosang kim hansol shin jiho kim byungjoo jeon hojoon shin yooncheol park hyunho yu sangdo dongsung kim sanggyun seo sangwon
u-kiss
shin soo hyun lee ki seop kim kyoung jae (eli) woo sung hyun (kevin) shin dong ho yeo hoon min kim jae seop
vixx
han sang hyuk (hyuk) cha hack yeon (n) kim won sik (ravi) lee hong bin lee jae hwan (ken) jung taek woon (leo)
winner
kim jinwoo lee seung hoo song minho kang seung-yoon nam taehyun | female:
2ne1
park bom gong min ji (minzy) park sandara (dara) lee chae rin (cl)
4minute
kwon so hyun heo ga yoon nam ji hyun jeon ji yoon kim hyun ah
after school
kim jung ah lee joo yeon kim yu jin (uee) oh hye rin (raina) im jin ah (nana) park soo young (lizzy) noh yi young lee ka eun
a pink
park cho rong son na eun oh ha young jung eun ji hong yoo kyung kim nam joo yoon bo mi
brown eyed girls
kim hyo jin (jea) jo mi hye (miryo) park hyo jin (narsha) son ga in
dal shabet
park mi yeon (serri) cho ja young (ah young) yang jung yoon (ji yul) bae woo hee cho ga eun park su bin
d-unit
jeon wooram (ram) jung yoojin (ujin) kwak sujin (z.i.n)
evol
kwon sohee (say) kim jun hee (jucy) im yuri (yull) kristine yoon (hayana) kim yeonju (j-da)
exid
heo sol ji ahn hyo jin (le) ahn hee yeon (hani) seo hye rin park jung hwa jeong yu ji na hye ryeong
f(x)
song chi en (victoria) liu amber park sun young (luna) choi seol ri (sulli) jung soo jung (krystal)
girl's day
park so jin woo ji hae kim ah young (yu ra) bang min ah lee hye ri
glam
park jiyeon yoon soojin (trinity) kim jinhee (zinni) kim dahee kim miso
global icon
ha yeon one ket eun ji ai a ram
hello venus
song ju hee (alice) kwon na ra yoo ah ra shin yoon jo kim hye lim (lime) lee yoo young
kara
park gyu ri han seung yeon goo ha ra jung nicole kang ji young
ladies’ code
choi bitna (ashley) kwon risae (rise) go eunbi (eunb) lee sojung (sojung) kim joomi (zuny)
miss a
lee min young (min) wang fei fei bae su ji (suzy) meng ji a
nine muses
moon hyun ah lee hyun joo ryu se ra lee hye min son sung ah park eun ji park kyung ri pyo hye mi park min ha
rainbow
kim jae kyung oh seung a no eul jung yoon hye kim ji sook cho hyun young go woo ri
rania
hwang se mi (saem) kim ju yeon (ri ko) lee tae eun (t-ae) jang jin young (xia) kim da rae (di) yoo joo yi (jooyi) jutamas wichai (joy)
secret
jun hyo seong song ji eun han sun hwa jung ha na (zinger)
sistar
kim hyo jung (hyo rin) kang ji hyun (so you) yoon bo ra kim da som
snsd
kim tae yeon jung soo yeon (jessica) lee soon kyu (sunny) hwang mi young (tiffany) kim hyo yeon kwon yu ri choi soo young im yoon ah (yoona) seo joo hyun (seo hyun)
spica
park joo hyun kim bo ah park na rae yang ji won kim bo hyung
sunny hill
kim janghyun lee misung kim eun young (jubee) lee seung ah ahn jin ah (kota)
t-ara
jeon bo ram lee ji hyun (qri) park so yeon ham eun jung park sun young (hyo min) park ji yeon lee ah reum
wonder girls
kim yoo bin park ye eun min sun ye ahn so hee woo hye rim (lim) |